Service

Ook nadat u gekozen heeft voor een waterbehandelingsinstallatie van Ovivo Holland bent u in goede handen. Want voor een optimaal gebruik van de installatie is een eerste gebruikerstraining noodzakelijk, die inbegrepen zit in de aanschafprijs.
Maar zoals met elke installatie, vraagt ook een installatie van Ovivo Holland om preventief onderhoud. Preventief onderhoud betekent het periodiek uitvoeren van alle controle- en onderhoudsbeurten. Dat verhoogt de bedrijfszekerheid en optimaliseert de levensduur van uw installatie.

We bieden niet één, maar verschillende onderhoudscontractvormen aan. Van basis tot en met een 24/7 storingsdienstcontract. De keuze ligt geheel bij u en we gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Ook wanneer er een tijdelijke waterbehandelingsinstallatie nodig is, bijvoorbeeld in geval van verbouwing of renovatie, biedt Ovivo diverse mogelijkheden.

Tot slot, en best wel bijzonder, kunnen wij ook installaties van derden in onderhoud nemen.

 

Ovivo Holland B.V. biedt u een aantal contractvormen voor het onderhoud van uw waterbehandelingsinstallatie. Zo maken wij het mogelijk het contract af te stemmen op de specifieke situatie van uw bedrijf.

 

  • STANDAARD CONTRACT

Preventief onderhoud
Exclusief materiaalkosten
Exclusief uren en reiskosten in geval van correctief onderhoud (gereduceerd tarief)

 

  • PLUS CONTRACT

Preventief onderhoud
Inclusief materiaalkosten
Exclusief uren en reiskosten in geval van correctief onderhoud (gereduceerd tarief)

 

  • ALL-IN CONTRACT

Preventief onderhoud
Inclusief materiaalkosten
Inclusief uren en reiskosten in geval van correctief onderhoud

 

  • 24-UURS SERVICE:
    Optie bij alle contracten

24/7 storingsdienst

neem contact met ons op

Vul onderstaande gegevens in