Ovivo Holland B.V.

Ovivo Holland´s klant specifieke totaaloplossingen voor het leveren en installeren van waterbehandelingsinstallaties zijn een combinatie van de beste producten en technologieën die in de markt beschikbaar zijn.

Om de beste klantspecifieke totaaloplossing aan te bieden, waarbij de behoeften van onze klanten centraal staan, implementeren wij de meest innovatieve, milieuvriendelijke en meest efficiënte technologieën.

Door te denken in totaaloplossingen op basis van de beste technologieën en Ovivo Holland´s specialistische team kunnen wij uw probleem van A tot Z oplossen. Of het nu gaat om de volledige  verantwoordelijkheid voor projectmanagement, het leveren van apparatuur of afzonderlijke elementen van de water- en afvalwaterbehandelinginstallatie, wij gaan met u in gesprek om te komen tot een klantspecifieke oplossing die past bij uw bedrijfsproces.

Our brands 200 years serving the industry

Ovivo Holland B.V. behoort tot de Canadese Ovivo groep, die met 800 medewerkers in 15 landen over 70 jaar ervaring in waterbehandeling beschikt. Ovivo is eigendom van SKION Water International GmbH en Caisse de dépôt et placement du Québec.

Ovivo Holland B.V., opgericht in 1976 en gevestigd in Zoeterwoude, is ISO-9001:2008 en VCA** gecertificeerd en aangesloten bij Aqua Nederland, de vereniging van waterbehandelingsbedrijven. Ovivo Holland B.V. heeft eigen afdelingen voor ontwerp, fabricage, montage, inbedrijfstellen en service. Het aantal medewerkers in Nederland is momenteel circa 32.

Ovivo Holland B.V. onderscheidt zich door innovatieve producten van hoge kwaliteit en een uitstekende after-sales service. Het gevolg hiervan is dat Ovivo een groot marktaandeel heeft daar waar hoge kwaliteitseisen worden gesteld. Dit is onder meer van toepassing in de ziekenhuizen, laboratoria, halfgeleider- en de micro-elektronische industrieën en de dialysecentra.

 

Wat bieden wij nog meer:

 • Algemene training waterbehandeling
 • Training gebruikersvaardigheid waterbehandelingsinstallatie
 • Kalibreren van uw meetinstrumenten
 • Remote monitoring (op afstand uitkiezen van uw installaties)
 • Tijdelijke oplossingen voor waterbehandeling
 • Regeneratie van demiwater patronen
 • Ozoniseren van tapnetten en distributieleidingen
 • Reinigen van omgekeerde osmose (RO) membranen, elektrodemineralisatie (ED) modules en
  ontgassingsmodules
 • Upgrades en ombouw
 • Audits en certificatie (herclassificatie) van chemicaliënopslag conform de BRL normering

 

Waarom kiezen voor Ovivo Holland?

 1. Ovivo Holland is specialist in proceswater en hergebruik van water. Wij begrijpen de complexiteit van watergebruik in het bedrijfsproces en onderkennen de economische impact: water heeft een directe invloed op de kwaliteit, efficiency en kosten van het proces.
 2. Uw waterbehandelingsinstallatie wordt door Ovivo Holland in eigen beheer ontworpen, gebouwd en geplaatst. Daardoor kunnen wij specifieke klantwensen flexibel honoreren.
 3. Ovivo Holland heeft volgens haar klanten een uitstekende servicedienst, die zich duidelijk onderscheidt. In aanvulling op het Standaard Contract, Plust Contract en All-in Contract kunnen wij u 24 uursservice verlenen.
 4. U werkt duurzaam, omdat het milieu minder belast wordt door een laag water- en energieverbruik. Ovivo Holland kiest de meest rendabele en duurzame oplossing voor uw proces.
 5. Ovivo Holland B.V. (voorheen CHRIST HOLLAND B.V.) heeft meer dan 200 jaar ervaring in waterbehandeling, waarvan bijna 40 jaar in Nederland.

Video:

 

Brochure: