Onderdelen

Wij houden onze eigen OVIVO Antiscalant, -Harsen en aanverwante artikelen, zoals Broxozout standaard op voorraad en kunnen al deze artikelen dus ook snel leveren.


Kijk hieronder voor onze productinformatie.

Staat het product wat u zoekt niet op onze website, neem dan contact met ons op. Wij gaan dan direct voor u kijken of het in ons assortiment zit. En zo nodig bieden wij u een passend alternatief.

 

Ovivo Holland B.V. kan diverse onderdelen en componenten, zoals o.a. Broxo zout voor uw waterbehandelingsinstallatie uit voorraad leveren. Hieronder een kleine greep uit ons vaste assortiment

  • Wij kunnen alle onderdelen leveren voor installaties, die door ons gebouwd zijn. Wanneer onderdelen niet meer leverbaar zijn, hebben we vakkundig personeel, die u een passend alternatief kunnen bieden.
  • Door de goede contacten met onze leveranciers kunnen we onderdelen, welke we niet in voorraad hebben, toch snel leveren.

 

 

 

Filterelementen – Amazon
We beschikken over een grote voorraad filterelementen voor diverse toepassingen.
Afhankelijk van de gewenste lengte, filtratiescherpte en type aansluiting kunnen we geschikte filterelementen leveren voor uw installatie.

 

 

Resthardheidsmeting – Wacon
Voor het bewaken van de resthardheid na een onthardingsunit bieden we betrouwbare en onderhoudsvrije analyse apparaten van het merk Wacon, type Sycon 2502 en Sycon 2800.

 

 

Indicatorvloeistof en reservedelen – Wacon, Heyl
Voor de merken Wacon en Heyl hebben we, naast reserve onderdelen, indicatorvloeistoffen in voorraad voor diverse hardheidsmetingen in verschillende verpakkingseenheden.

 

 

UV onderdelen – Diverse merken
In ons magazijn in Zoeterwoude hebben we meer dan 800 reserve onderdelen in voorraad voor verschillende merken UV installaties; zoals UV-lampen, kwartsbuizen, o-ringen en ballasten.

 

Neem contact met
ons op voor productinformatie

Vul onderstaande gegevens in

neem contact met ons op

Vul onderstaande gegevens in