ELEKTRONICA EN HALFGELEIDER

Hoe wij werken in de elektronica- en halfgeleider industrie

Ovivo Holland B.V., voorheen CHRIST Holland B.V. en onderdeel van de Ovivo Water Technology Group, heeft ruim 40 jaar ervaring met het bouwen van waterbehandelingsinstallaties voor de elektronica- en halfgeleider industrie. Ovivo Holland heeft een uitgebreid track record in het ontwerpen, installeren en inbedrijfstellen van zeer geavanceerde Ultrapuur Water (UPW)- en afvalwaterzuiveringsystemen voor de wereldwijde elektronica- en halfgeleider industrie. De Ovivo groep heeft tot nu toe meer dan 200 Ultrapuur Water (UPW) systemen wereldwijd geïnstalleerd.

Hiernaast is de Ovivo groep erin geslaagd om ultrapuur water systemen te leveren die voldoen aan de strengste eisen van TOC (< 0,3 ppb) in ultrapuur water van de wereldwijde halfgeleider industrie. Na oplevering van de installatie is onderhoud noodzakelijk. Wij kunnen u daarvoor diverse servicecontractvormen inclusief onderdelen aanbieden, indien gewenst met een 24/7 storingsdienstcontract.

Ultrapuur water

Het ultrapuur water dat nodig is voor het productieproces binnen de elektronica- en halfgeleider industrie is de zuiverste vorm van water. Er zijn diverse waterbehandelingsstappen en technieken van toepassing om van ‘normaal’ water ultrapuur water te maken. Het wordt geproduceerd door een combinatie van conventionele, membraan-, ionenuitwisselings- en/of thermische behandelingsprocessen. Ovivo's ultrapuur productieproces levert:

  • Ultrapuur water (UPW) met een totaal organisch gehalte (TOC) van <0,3 ppb.
  • Laagste borium concentraties.
  • Laagste Total Cost of Ownership.
  • Een robuust systeem voor verwijdering van de moeilijkste organische stoffen in ruw water.
  • Kant-en-klare systemen voor de hoogste recyclingpercentages.
  • Gepatenteerd Tocsorb®-systeem voor de behandeling van hoog organisch spoelwater.
  • Recycling van backgrind (BG) en chemisch mechanisch polijsten (CMP) spoelwater.

 
Gerealiseerde Projecten Elektronica  

Product Groups