DIALYSE

Ovivo Holland B.V. biedt een klantspecifieke oplossing voor waterbehandelingsinstallaties t.b.v. dialyse (HD en/of HDF), van ontwerp tot en met inbedrijfstelling inclusief bijbehorende validatie (DQ, IQ, OQ en PQ). De installaties kunnen worden uitgevoerd met heetwater desinfectie voor de omgekeerde osmose unit, electrodemineralisatie unit, ultrafiltratie unit en ring. Aanvullend levert Ovivo Holland B.V. installaties met ozon desinfectie op de ring.

Ovivo Holland B.V. heeft op de huidige 108 dialyselocaties in Nederland ongeveer 34% van de waterbehandelingsinstallaties geleverd en in onderhoud. Na oplevering van de installatie is onderhoud noodzakelijk. Wij kunnen u daarvoor diverse servicecontractvormen inclusief onderdelen aanbieden, indien gewenst met een 24/7 storingsdienstcontract.

In sommige situaties is er een tijdelijke waterbehandelingsinstallatie nodig. Bijvoorbeeld omdat huidige dialyseafdeling gaat verbouwen of renoveren. Ovivo Holland B.V. heeft een tijdelijke installatie beschikbaar voor dergelijke situaties.

 
Gerealiseerde Projecten Dialyse