Hars

Wij houden onze eigen OVIVO Antiscalant, -Harsen en aanverwante artikelen, zoals Broxozout standaard op voorraad en kunnen al deze artikelen dus ook snel leveren.


Kijk hieronder voor onze productinformatie.

Staat het product wat u zoekt niet op onze website, neem dan contact met ons op. Wij gaan dan direct voor u kijken of het in ons assortiment zit. En zo nodig bieden wij u een passend alternatief.

 

Ovivo heeft in de afgelopen jaren een groeiende vraag gekregen naar beter UPW water. Specificaties en kwaliteitseisen zijn steeds kritischer geworden. Ovivo heeft via hun R&D programma besloten om een alternatief voor te stellen in de vorm van een hars, welke voldoet aan de gevraagde kwaliteit met het voordeel van een efficiënte opstart na vervanging van de harsen in uw waterbehandelingsinstallatie.

 

 

OvivUP™ – A0009 Anion Ionenwisselaar Hars voor UPW installaties
OvivUp™ -A009 Anion Ionenwisselaar Hars is speciaal geconditioneerd en gespoeld voor de productie van Semiconductor grade UPW met de hoogste kwaliteitsstandaards.

 

 

OvivUP™ – C0009Kation Ionenwisselaar Hars voor UPW installaties
OvivUp™ – C009 Kation Ionenwisselaar Hars is speciaal geconditioneerd en gespoeld voor de productie van Semiconductor grade UPW met de hoogste kwaliteitsstandaards.

 

 

OvivUP™ – M010 Mengbed Ionenwisselaar Hars
OvivUp™ – M010 Mengbed Ionenwisselaar Hars is speciaal geconditioneerd en gespoeld voor de productie van Semiconductor grade UPW.

 

 

OvivUP™ – M020 Premium Grade Mengbed Ionenwisselaar Hars
OvivUP™ – M020 Mengbed Ionenwisselaar Hars is speciaal geconditioneerd en gespoeld voor de productie van Semiconductor grade UPW.

 

 

 

Neem contact met
ons op voor productinformatie

Vul onderstaande gegevens in

neem contact met ons op

Vul onderstaande gegevens in