jubilea jubileum 105 jaar gefeliciteerd Drie jubilea tezamen 105 jaar ervaring Frits Hans en John jubileum ANIMATION

Drie jubilea tezamen 105 jaar ervaring

105 jaar ervaring! Afgelopen maand hebben we een drietal mooie jubilea mogen vieren. Hans Hoogeveen, Frits Goudzwaard en John van Wieringen hebben gezamenlijk 105 jaar werkervaring bij Ovivo Holland en voorheen Christ Holland.

40 jaar jubileum Hans Hoogeveen

40 jaar geleden, toen de helft van onze collega’s nog in luiers liep, trad Hans in dienst bij Christ, wat tegenwoordig Ovivo Holland is.

Hij startte in de functie van Service Engineer en na een jaar of 10, toen er een aantal grote projecten op stapel stonden, stroomde Hans door naar de afdeling Montage. In de functie van Construction Supervisor was hij behalve in Nederland, ook met regelmaat te vinden bij onze klanten in onder andere Griekenland, China en Taiwan. Nadat Hans in 2009 met pensioen ging, bleef hij bij ons in dienst op oproep-basis. Zo is hij altijd betrokken gebleven en nog steeds ‘’One of the guys’’!

Wij zijn blij dat we al zoveel jaar kunnen bouwen op Hans, en ook onze nieuwe collega’s leren enorm veel van zijn ervaring en expertise.
Hans, gefeliciteerd met je jubileum, we zijn trots op je!

30 jaar jubileum John van Wieringen

30 jaar geleden startte John bij Ovivo binnen de afdeling IBS (inbedrijfstelling). Na enkele jaren stroomde John door naar de projectenafdeling waar hij aan veel projecten deelnam. Het internationale project in Griekenland was hier een van, wat toentertijd een mooie uitdaging voor hem was. Als projectmanager binnen Ovivo richt John zich nu op zijn specialisme; de halfgeleiderindustrie. Met oog voor de technische details op de tekeningen en bij de prefabricage van skids in onze werkplaats zorgt John voor de hoogste kwaliteit vakwerk. Binnen Ovivo kent iedereen John als een altijd zeer betrokken en sociale collega die een overuurtje niet schuwt. En niet te vergeten ook altijd het beste met de Ovivo eindklant voor heeft.

Wij zijn met zijn allen heel blij dat wij zo een gedreven collega mogen delen. Gefeliciteerd met je jubileum John!

35 jaar jubileum Frits Goudzwaard

35 jaar geleden, op 21 april 1986, werd “onze” Frits aangesteld als Service Engineer bij Christ Holland. In het serviceteam kwam hij als jongste bediende ter uitbreiding van de afdeling. In zijn eigen rode Ford Taunus reed hij het land door om voor Christ, wat in 2010 is omgedoopt naar OVIVO, servicewerkzaamheden uit te voeren aan alle soorten waterbehandelingsinstallaties.

Zijn honger naar technische kennis is niet te stillen. Hij is dan ook voor veel collega’s een vraagbaak als het gaat om complexe storingen. Ambitieus is hij als het gaat om het vergaren van technische kennis, wat betreft zijn functie blijft hij het liefst wat hij is; Service engineer. Een beoordelingsgesprek wordt dan ook altijd beëindigd met de opmerking dat Frits dit lekker wil blijven doen tot aan zijn pensioen!

Frits heeft als Nestor van de afdeling heel wat collega’s zien komen en onder zijn hoede heeft hij menigeen de fijne kneepjes van het vak bijgebracht. Als je ‘op pad’ mag naar een storing met Frits, is de reis naar de klant het meest leerzaam. Onderweg wordt het hele systeem besproken en passeren alle mogelijk oorzaken de revue, niet zelden gebeurd dit in een soort quiz-vorm met Frits als quizmaster. Op locatie is het dan een kwestie van afstrepen van de opties….
Mede door Frits staat de servicedienst van OVIVO waar het nu staat!

Van harte gefeliciteerd met dit jubileum Frits! We danken je voor je inzet de afgelopen 35 jaar en hopen op een langdurige samenwerking tot aan je pensioen!

Categories
keep in touch

cms pagina neem contact met ons op