Broxo zout

Ovivo Holland B.V. kan diverse onderdelen en componenten, zoals o.a. Broxo zout voor uw waterbehandelingsinstallatie uit voorraad leveren.


Kijk hieronder voor onze productinformatie.

Staat het product wat u zoekt niet op onze website, neem dan contact met ons op. Wij gaan dan direct voor u kijken of het in ons assortiment zit. En zo nodig bieden wij u een passend alternatief.

 

Kalkafzettingen kunnen verstoppingen en schade veroorzaken aan installatiedelen en leidingensystemen. Om deze kalkafzetting te voorkomen kan gebruik worden gemaakt van een waterontharder. Deze verwijdert door middel van het uitwisselen van ionen calcium en magnesium uit het water. De ionenwisselaarhars heeft een bepaalde capaciteit waarna ze, na het verbruik hiervan, geregenereerd moeten worden met een zoutoplossing.

Broxo zout – De kwaliteit van uw wateronthardingsinstallatie is uiteindelijk in grote mate afhankelijk van de kwaliteit van het regeneratiezout. Daarom levert Ovivo Holland regeneratiezout met EN93 type A normering en voldoet hiermee aan hoogste eisen voor zuiverheid, oplosbaarheid en constante kwaliteit.

Het gebruik van regeneratiezout met EN93 type A normering, zorgt ervoor om het maximale rendement uit uw wateronthardingsinstallatie te halen en een zo lang mogelijke levensduur te garanderen.

 

 

Broxo zout – AKZO
Voor industrieel gebruik leveren we zout, type BROXO 6-15;
een gecompacteerd zout voor uw waterontharder.
Dit is een zeer zuiver hogedruk gecomprimeerd vacuüm zout
(99,8% NaCl). Het zout is vrij van reststoffen en lost gelijkmatig
en geleidelijk op. BROXO 6-15 zout is verkrijgbaar in zakken
van 25 kg (40 zakken zout per pallet).

 

 

Neem contact met
ons op voor productinformatie

Vul onderstaande gegevens in

neem contact met ons op

Vul onderstaande gegevens in