Antiscalant

Wij houden onze eigen OVIVO Antiscalant, -Harsen en aanverwante artikelen, zoals Broxozout standaard op voorraad en kunnen al deze artikelen dus ook snel leveren.


Kijk hieronder voor onze productinformatie.

Staat het product wat u zoekt niet op onze website, neem dan contact met ons op. Wij gaan dan direct voor u kijken of het in ons assortiment zit. En zo nodig bieden wij u een passend alternatief.

 

Ovivo heeft een range innovatieve chemicaliën ontwikkeld voor de conditionering van uw membranen tijdens de waterbehandeling. Om de duurzaamheid van uw membranen en hun maximale prestatie te behouden bieden wij u:

  • Antiscalant – Door vervuiling van uw membranen ontstaat drukverlies en dit verhoogt het energieverbruik. Antiscalant voorkomt afzetting en membraanvervuiling, wat de levensduur van uw membranen in uw waterbehandelingsinstallatie verlengt.

 

 

ANTISCALANT – Ovivo ScalExit
Geconcentreerde mix van sterk dispersatie- en sekwestratiemiddel wat afzettingen van anorganische aard, zoals calcium carbonaat, calcium sulfaat, magnesium hydroxide, silicaten, modder en slib in omgekeerde osmose membranen voorkomt, reduceert en zelfs verwijdert.

 

Neem contact met
ons op voor productinformatie

Vul onderstaande gegevens in

neem contact met ons op

Vul onderstaande gegevens in