Antiscalant

Wij houden onze eigen OVIVO Antiscalant, -Harsen en aanverwante artikelen, zoals Broxozout standaard op voorraad en kunnen al deze artikelen dus ook snel leveren.


Kijk hieronder voor onze productinformatie.

Staat het product wat u zoekt niet op onze website, neem dan contact met ons op. Wij gaan dan direct voor u kijken of het in ons assortiment zit. En zo nodig bieden wij u een passend alternatief.

 

Bij de behandeling van water middels omgekeerde osmose systemen kunnen beperkt oplosbare zouten kristallen vormen, neerslaan en daarmee de RO elementen verstoppen. Door deze vervuiling van uw RO elementen ontstaat drukverlies, wat het energieverbruik verhoogt.

Antiscalant Anti-scalant chemicaliën worden gebruikt om ervoor te zorgen dat deze kristallen niet gevormd worden, klein blijven of in oplossing blijven om zodoende kalkaanslag en vervuiling van de RO elementen te voorkomen. Deze vervuiling kan bestaan uit minerale vervuiling zoals calciumsulfaat, calciumcarbonaat, bariumsulfaat, silica, calciumfluoride, en strontiumsulfaat. Anti-scalant moet continu in de juiste hoeveelheid worden gedoseerd aan het voedingswater voordat het de RO elementen bereikt om de kalkaanslag en vervuiling te voorkomen.

Het gebruik van anti-scalant kan in sommige gevallen een waterontharder vervangen. Dit brengt kostenvoordelen met zich mee op het gebied van investering, onderhoud en zoutverbruik t.b.v. regeneratie. Ovivo heeft een range innovatieve chemicaliën ontwikkeld voor de conditionering van uw RO elementen tijdens de waterbehandeling. Om de duurzaamheid van uw RO elementen te waarborgen en hun maximale prestatie te behouden bevelen wij u onze anti-scalant aan. Onze anti-scalant elimineert kalkaanslag en voorkomt afzetting en vervuiling, wat de levensduur van uw RO elementen in uw waterbehandelingsinstallatie verlengt.

 

 

ANTISCALANT – Ovivo ScalExit
Geconcentreerde mix van sterk dispersatie- en sekwestratiemiddel wat afzettingen van anorganische aard, zoals calcium carbonaat, calcium sulfaat, magnesium hydroxide, silicaten, modder en slib in omgekeerde osmose membranen voorkomt, reduceert en zelfs verwijdert.

 

Neem contact met
ons op voor productinformatie

Vul onderstaande gegevens in

neem contact met ons op

Vul onderstaande gegevens in